If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако изглежда така, ще е остаряла концепция още преди излизането си на пазара. Да не навлизам в детайли, но например тези стопове/фарове с обратен вътрешен наклон вече се ползват от всички - няколко десетилетия след появата им в Алфа (75, да не говоря за 155) и около десетилетие, след като Алфа се отказа от тази линия на дизайна Не че са грозни сами по себе си, просто са мейнстрийм вече, което не е типично за марката.
На мене ли само ми се вижда рисунката в профил т.е. силуета е 1:1 с Гибли и фарове са по тънки, отколкото на рисунката с предицата. Така, че едва ли има нещо общо, като излязат официалните снимки.
No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Ами тестовото муле на Giulietta беше с купе на Мазерати Гибли. Не е особена изненада, че имат прилики. Аз например, харесвам Мазератито много, но не ми допадаше задницата му. А на тези скици тя изглежда по-добре от на Гиблито.
Ми то туй е целта- да изглежда толкоз зле, че никой да не разбере какво е отдолу
Честно казано надявам се да има визуална връзка със 159-ката, или поне видими препратки към нея...
Comment